Glumica koja izgledom prkosi godinama za to ne može samo zahvaliti dobrim genima.
Nicole Kidman nedavno je napunila 50 godina, što se po njenom licu nikada ne bi reklo, a sve zahvaljujući jednom potpuno besplatnom beauty triku koji lako možete isprobati odmah sutra ujutro.
Naime, u nedavnom intervjuu za časopis Vogue, glumica je otkrila da mladoliki i blistavi izgled kože ponajviše duguje svojoj jutarnjoj beauty rutini koje se pridržava još od mladosti.

Sending love in my Easter bonnet. 🐇🐣#Valentino

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Prva stvar koju napravim kada se probudim ujutro je umivanje hladnom vodom, a ponekad odmah otrčim i pod hladni tuš, otkrila je glumica i priznala da misli kako to ima veze s njenim australskim korijenima.
Mislim da to radim jer sam, dok sam bila mlada i živjela u Australiji, svako jutro plivala u oceanu i smatram da je to još bolja taktika za očuvanje mladolikog izgleda kože.
I dok je Nicole sama po sebi već dovoljan dokaz da ovaj beauty trik pali, njenu teoriju potkrijepili su i znanstvenici. Naime, istraživanje koje je 2014. godine objavljeno u stručnom časopisu North American Journal of Medical Sciences dokazalo je da umivanje i tuširanje hladnom vodom potiče bolju protok krvi u tijelu, što pomaže u očuvanju mladolikog izgleda kože.
Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORIndex.hr
Podijeli objavu