U Banjoj Luci, u dvorani Obilićevo, odigrano je Državno prvenstvo za najbolje mlađe kadete i kadetkinje BiH. Stolnoteniski klub CM Vitez nastupio je i u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Za mušku ekipu su nastupili Josip Knežević i Stjepan Stipe Šarić, a za žensku ekipu Dora Ćosić i Iva Šakić. Ženska ekipa STK CM Vitez je iznenadila protivnike i osvojila zlato, te se okitila titulama državnih prvakinja za sezonu 2017/2018 po prvi put u ženskoj konkurenciji.

Predstavnice STK CM su zaista blistale i ostavile srce za stolom; Dora Ćosić nije izgubila ni jedan set, a ovom uspjehu je doprinijela i Iva Šakić.

U polufinalu su bile bolje od STK Sana Ključ rezultatom 3:1, dok se u finalu, nad favoriziranim STK Kreka Edelex Tuzla, slavile rezultatom 3:1.Uistinu veliki rezultat za ovaj klub.

Muški članovi STK CM su također jako dobro igrali i nijanse su odlučivale da i oni dođu do mogućnosti lova na medalju.

STK CM ovom prilikom zahvaljuje svima koji ih pomažu i prate. Velike zahvale uppućuju trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Munji Stjepiću na pripremi igrača, upravi kluba, sponzoru cm-cosmetic market, predsjedniku Kluba Vlatku Kafadaru, kao i svim prijateljima.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORRadio Vitez
Podijeli objavu