Postupajući po planu pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja i sprečavanja zloupotrebe opojnih droga, dana 13. travnja 2018. godine oko 22,00 sati u naselju Hrast, općina Jajce, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK u suradnji sa policijskim službenicima PS Jajce, izvršili su kontrolu i pregled lica M.M. rođen 1997. godine iz Jajca. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Nakon kriminalističke obrade lica i kompletiranja predmeta, protiv navedenog lica bit će dostavljen izvještaj nadležnom tužiteljstvu o počinjenom krivičnom djelu.

Dana 14.  travnja 2018. godine oko 22,55 sati u ulici Meljanac, općina Travnik, policijski službenici PU i PS Travnik su prilikom obilaska terena, uočili lice koje je tom prilikom odbacilo  pakiranje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga speed. Nakon legitimiranja istog, utvrđeno je da se radi o licu N.B. rođen 1998. godine iz Travnika.

Po dokumentiranju predmeta, protiv navedenog lica nadležnom Kantonalnom tužiteljstvu bit će podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu