Što je žena, kako bi se u žargonu reklo “dublja” i emotivno stabilnija teže pronalazi partnera. Iako daje priliku muškarcima i izlazi, veze ne uspijevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njezin intenzitet. Jednostavno, nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene, evo zašto.

Postavlja direktna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju – ne ustručava se da već na prvom sastanku zagrebe ispod površine i postavlja partneru osobna i filozofska pitanja.

Iskrena je – na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera.

Zna što želi – nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna.

Želi duboku vezu – želi sa svojim partnerom voditi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima i da mu oplemeni život. Od veze očekuje puno više od toga da se svodi na puku zabavu.

Ne boji se intimnosti – ne skriva se da ne bi bila povrijeđena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.

Ona vidi i zna – vrlo brzo shvati kakav je muškarac i što ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac osjeća nelagodno, ona ne krije da shvaća tko je on i želi da se pokazuje u pravom svjetlu. Ne želi lažno predstavljanje.

Čezne za dosljednošću – nedosljednost i igrice gase njezinu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz dosljednost.

Intenzivna je – svjesna je da nekad zna da bude malo napadna jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da podnose taj intenzitet.

Voli duboko – ako je muškarac ne voli duboko, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze, ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspijeva da se makne iz takvog odnosa.

Ne čeka zauvijek – ako je muškarac neodlučan i oklijeva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga tko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORMisli pozitivno
Podijeli objavu