Ivo Komšić otac ubojice Kristine Krupljan Davida Komšića, uhićen je u srijedu poslijepodne u Zagrebu. Podsjetimo, Komšić je jučer priveden na obavijesni razgovor u zagrebačku policiju nakon što je, prema dostupnim informacijama, pratio sutkinju Sanju Mazalin koja je njegova sina Davida Komšića dan ranije osudila na 30 godina zatvora zbog okrutnog ubojstva mlade Kristine Krupljan, piše Index.hr.

Nakon što je sutkinja jučer Mazalin ušla u zgradu suda, Komšić je nakon nekoliko minuta stigao na isto mjesto. Navodno se zagledavao u parkirane automobile i njihove registracije te se zadržao kraj auta sličnog onome koji vozi sutkinja. Zbog Komšićeva obilaženja automobila na parkiralištu kraj suda djelatnici protueksplozijskog odjela policije pregledali su parkirane automobile.

Iako ga je nakon jučerašnjeg obavijesnog razloga policija pustila na slobodu jer nisu pronašli obilježja kaznenog djela, Komšić je uhićen u srijedu poslijepodne i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje. Uhićen je zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednom osobom. Komšića je za ozbiljnu prijetnju prijavio 47-godišnjak koji navodno s ocem ubojice ima neke neriješene odnose, javlja Jutarnji list. Sva trojica uhićenih bili su na obradi u jednoj policijskoj postaji i tijekom četvrtka će biti prepraćeni pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, otac Davida Komšića nije dobro primio presudu sinu pa je u sudnici napravio scenu, zbog čega ga je osiguranje moralo izbaciti iz prostorije. “On je dijete. Sramota”, rekao je Komšić stariji nakon što je čuo presudu. Dodao je da mu se tako sudi jer je podrijetlom iz Bosne. Sudnicu su napustili i drugi članovi obitelji osuđenog ubojice, osim jedne sestre koja je ostala plakati u sudnici. Tijekom suđenja, Komšićevi su roditelji tvrdili da su sina liječili u Bosni zbog psihičkih problema. Tvrdili su da nisu htjeli da se ovdje sazna da je bolestan. Dokaze za to nisu imali.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.index.hr
Podijeli objavu