Klub Underground je u subotu 7. travnja bio premali da primi sve ljubitelje hip-hopa koji su pohrlili da svjedoče okršaju najboljih bh. freestylera.

Dolazak im se potpuno isplatio: u paklenoj atmosferi, osam MC-ijeva je priredilo vrhunski show, boreći se za prestižni naslov kralja bh. freestylea i ulaznicu za regionalno finale Red Bull RapLike 2018. Svojom rimama smišljenim na licu mjesta pred izuzetno težak zadatak su stavili žiri u kojem su sjedili Kontra, Stoposto i Branski.

U prvom krugu snage su odmjerili 2Cheif i Trispa, Phona i Normala, Geko i Sokol, te MC Nuha i Rapsod MC, a pobjede su odnijeli Trispa, Phona, Sokol i MC Nuha.

Nemoguće je bilo ne uočiti – a na to je sjajnom podrškom reagovala publika – impresivan napredak koji su MC-ijevi ostvarili od prošle godine. Možda najmjerodavniji da o tome sudi je Frenkie, koji već godinama izbliza prati freestyle scenu, navode organizatori u priopćenju.

Definitivno se vidi napredak i veliki interes. Drago mi je što vidim neka nova imena, koja su večeras iznenadila, a vidi se da su i MC-ijevi koji su ranije sudjelovali radili na sebi i vježbali. RapLika iz godine u godinu postaje jača i popularnija i dobiva novu generaciju i nove sudionike, izjavio je Frenkie.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORBljesak.info
Podijeli objavu