Provedeno istraživanje iskristalizirao je 10 najdosadnijih poslova na svijetu, provjerite radite li i vi jedan od njih?

Sutra je novi radni dan, a radije biste ostali kod kuće? Mislite da je vaš posao tako dosadan? Naravno, nije svaki posao uzbudljiv i pun akcije, ali sada znamo koja su se zanimanja pokazala izuzetno dosadnim.

Studija koju je proveo Emolument, pokazala je najdosadnije poslove, a u svrhu istraživanja ispitano je oko 1.300 ljudi iz 14 različitih zemalja. Moramo reći kako su nas rezultati poprilično iznenadili.

Ko je od vas veliki obožavalac serije “Suits”? Možda ćete promijeniti mišljenje nakon što čujete ovu informaciju. S punih 81%, advokatski poslovi pokazali su se kao najdosadniji na svijetu. Drugo mjesto zauzimaju poslovi upravljanja projektima sa 78 posto. Na trećem mjestu najdosadnijih zanimanja nalazi se briga o kupcima sa 71 posto.

Slijedi posao poreznog radnika sa 68 posto, a peto mjesto zauzeli su računovođe i poreski savjetnici (67 posto). Također, ni bankarima nije najuzbudljivije na poslu već ih se 67 posto dosađuje na poslu. Sedmo mjesto zauzimaju tehnički poslovi (64 posto), a na osmom mjestu su prodavači (61 posto). Sve ove profesije prati marketing i komunikacije gdje se 60 posto zaposlenika dosađuje na poslu, a zatim i 56 posto IT-jevaca.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwall.hr
Podijeli objavu