Velika dvorana u Kosači će u narednu srijedu, 07.03., zasigurno biti odredište mnogih ljubitelja sjajne glazbe u Massimovom potpisu jer je koncert rasprodan do zadnjeg sjedišta u samo par dana! Naime, nakon što su organizatori iz agencije Orion najavili koncert na svojim službenim stranicama, još i prije puštanja ulaznica u prodaju počela je potraga za njima, što je bio pokazatelj da Massimo ima itekako vjernu publiku u Mostaru.

Nije tajna da su se neke od najspektakularnijih Massimovih izvedbi dogodile upravo u intimnijim prostorima kakva je i dvorana u Kosači, a sam Massimo na činjenicu da su se ulaznice razgrabile u rekordnom roku kaže:

Mostar ima veliku sreću što ima predivnu dvoranu Kosača u kojoj sam već nastupao. Jasno da me veseli vijest da je koncert rasprodan, to su slatke brige. U Mostaru je uvijek lijepo nastupati jer je publika strašno educirana, prati što se događa u glazbi. Znam da nisam neki izvođač koji zadovoljava masovne kriterije, ali eto oni ljudi s kojima imam neki kontakt, oni će sigurno biti na koncertu.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.bljesak.info
Podijeli objavu