Solo ste za Valentinovo?
To ne znači da morate Dan zaljubljenih provesti same, ispod dekice, uz neku romantičnu komediju i s kanticom sladoleda, iako i ovo zvuči odlično. Sigurno niste jedina single cura u svom društvu i danas imate odličan razlog da se sve okupite i zajedno proslavite žensko Valentinovo. Iako je službeni Galentine’s Day bio jučer, to ne znači da i večeras ne možete s frendicama proslaviti vaše prijateljstvo. Kada se prijateljice okupe, zabave je zajamčena, a evo što će vam još trebati za Galentinovo za pamćenje:
Odaberite temu
Tematski tulum je uvijek zabavniji od običnog, a vaša tema večeras ne moraju biti srca, već što god poželite. Žensko Valentinovo često se slavi u crnini pa i to može biti jedna od opcija, no nećete pogriješiti ni ako odaberete neku temu koja je zajednička svim vašim frendicama.
Nabavite puno hrane koja deblja
Večeras se kalorije ne broje i slobodno možete pojesti veliku porciju krumpirića i cijelu čokoladu. Naravno, sve će biti još ukusnije kada to podijelite s prijateljicama, a zabava će biti zajamčena čak i bez alkohola.
Pripremite male darove
Ne mora to biti ništa skupocjeno, dapače, može biti i nešto što ste napravile same, poput čestitke s lijepom prijateljskom porukicom ili bilo što čime ćete im uljepšati večer.
Filmski maraton
Ženski filmovi, kokice, puno smijeha i možda koja čašica vina… Ima li bolje zabave od ove?

Zaplešite
Ako vam gledanje filmova s prijateljicama baš i ne zvuči kao tulum, onda dodajte malo glazbe. Složite neko kul playlistu, poput one koja slavi samostalne i jake žene i razbacajte se kao da vas nitko ne gleda, donosi INDEX ROUGE.
Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORIndex.hr
Podijeli objavu