Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak uručio je u ponedjeljak u prostorijama Generalnog konzulata BiH u Istanbulu diplomatsku putovnicu Tijani Bošković, najboljoj odbojkašici Europe za 2017. godinu.

Tijana Bošković je jedna od najboljih europskih i svjetskih sportašica porijeklom iz BiH, a diplomatska putovnica joj je uručena u okviru humanitarno-sportske akcije, u okviru koje su diplomatske putovnice dobili i liječnicma Snežana Gajić, humanitarna aktivistica Sara Petković i nogometaš Miralem Pjanić.

Bošković je rođena u Bileći 1997. godine i trenutno nastupa za odbojkaški klub Ezačibaši iz Istanbula. Na poziv Tijane Bošković ministar Crnadak i izaslanstva Ministarstva vanjskih poslova BiH nazočili su u nedjelju navečer utakmici Ezačibaši – Fenerbahče.

Ministar Crnadak će u utorak u Kuvajtu, na poziv zamjenika premijera i ministra vanjskih poslova Kuvajta Sheikh Sabah Khalid Al-Hamad Al-Sabah, sudjelovati na ministarskom sastanku Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a, priopćeno je iz MVP BiH, prenosi Bljesak.info

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORBljesak.info
Podijeli objavu