U organizaciji HKD „Napredak“ podružnica Travnik ove nedjelje će biti održan tradicionalni „Travnički karneval“.

Okupljanje karnevalskih grupa i pojedinaca zakazano je za 13,00 sati kao i obično ispred KŠC „Petar Barbarić“ u Travniku, a potom će karnevalska povorka prodefilirati ulicama Travnika, nakon čega će nastaviti zabavni program na Trgu grada Leipziga.

Nedjelja će biti i u Bugojnu u znaku „Pokladnog karnevala“, koji tradicionalno organizira podružnica HKD ”Napredak” u tome gradu. Pokladna povorka krenut će u 12,00 sati ispred zgrade Hrvatskog doma, dok će zabavni dio manifestacije biti upriličen na Gradskom trgu, priopćeno je iz bugojanskog „Napretka“.

Za utorak, 13. veljače, u večernjim satima zakazan je i tradicionalni „Maskenbal“ u HAK Travnik.

Istog dana, u utorak, HKD “Napredak” podružnica Novi Travnik organizira tradicionalni „Pokladni karneval“ u Novom Travniku. Mačkare će u utorak od 16,00 sati prodefilrati ulicama grada mladosti, te prirediti zabavni program na trgu ispred Općine Novi Travnik.

HKD “Napredak” Vitez i ove godine organizira pokladne svečanosti u Vitezu, te pozivaju sve zainteresirane skupine i pojedince da im se pridruže u povorci maškara, koja će se održati u utorak.

Pokladna povorka prolazi ispred Gradske sportske dvorane u Vitezu u 15,00 sati, a oko 15,30 počinje program na Gradskom trgu. U slučaju lošeg vremena, program će biti u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, donos TNT portal.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu