Glazbene suradnje oduvijek su bile posebno zanimljive. Kada se oko iste pjesme okupe različiti glazbenici njihova fuzija, vizija i kreativa mogu stvoriti nezaboravne minute upisane u glazbenu povijest. Na domaćoj glazbenoj sceni ostvarena je još jedna uistinu zanimljiva glazbena suradnja.

Grupi ‘Vatra’ u novom se singlu pridružio vlasnik najprepoznatljivijeg vokala ovih prostora – Massimo! Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još ‘začina’, a sve je od početka skladanja prizivalo Massima, kaže frontmen ‘Vatre’ Ivan Dečak.

“Nama se nikud ne žuri” naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču, navodi se u priopćenju iz Dallas musica.

Motiv prolaznosti i ljubavi sam se nametnuo autoru Ivanu Dečaku koji je pjesmu posvetio nedavno preminulom kolegi Anti Perkoviću, glazbeniku i novinaru koji nas je prerano napustio.

Njegov odlazak šokirao me do te mjere da se pjesma jednostavno izlila, prolila, dogodila u trenu. Pisao sam je iz ženskog rakursa jer tako ostavlja jači dojam. Uostalom, poslušajte, kazao je Dečak.

Pjesmu “Nama se nikud ne žuri” ‘Vatra’ i Massimo prvi će put uživo izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14.2. u splitskoj Spaladium Areni gdje će grupa ‘Vatra’ nastupiti kao posebni glazbeni gosti.

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu