https://twitter.com/TIDAL/status/946395532888543233 Beyonce, Jay-Z, Blue Ivy - Family Feud Credit: Tidal/Twitter

Brojni su poznati glazbenici najavili nove albume za 2018. godinu, a mi smo ih odlučili okupiti na jednom mjestu.

Neki od najpopularnijih glazbenika današnjice pripremaju nove albume u ovoj godini. Među njima su Beyonce i Jay Z te Selena Gomez. Osim njih, vraća se Justin Timberlake, ali i rockerski miljenici MGMT. U nastavku otkrijte koji nam sve glazbenici donose nove albume u ovoj godini.

Grimes
Grimes je prošle godine najavila da će na novom albumu eksperimentirati s još “neistraženim zvučnim krajolicima”, a što to točno znači saznati ćemo ove godine kada kanadska glazbenica planira izbaciti novi album.

MGMT
Nakon trogodišnje pauze MGMT se vraća s novim albumom pod nazivom “Little Dark Age”. Već su objavili istoimeni singl kao i singl “When You Die” koji će se također naći na albumu čiji datum izlaska još nije poznat.

Selena Gomez
Nakon burne 2017. godine, Selena Gomez je najavila novi album za ovu godinu. Naziv kao ni pjesme koje će se na njemu naći za sada još nisu poznate.

Justin Timberlake
Justin je danas objavio najnoviji singl nazvan “Filthy” koji bi se trebao naći na njegovom novom albumu koji nas očekuje ove godine i to nakon gotovo pet godina pauze. Album će se zvati “Man of The Woods”, a izalzi 2. veljače.

Nicki Minaj
Nicki je za ovu godinu najavila klasičan hip-hop album. Fanovi se itekako vesele iako nijedan singl kao ni datum izlaska albuma još nisu poznati.

Beyonce & Jay-Z
Jay-Z je danas objavio spot i novi singl pod nazivom “Family Feud” koji bi se trebao naći na zajedničkom albumu koji će on i Beyonce objaviti ove godine.

Cardi B
Jedna od najpopularnijih reperica danas prošle se godine popela na vrh Billboardove Top 100 ljestvice i postala prva solo reperica koja je to učinila još od Lauryn Hill (1998.). Ova 25-godišnjakinja će 2018. godine predstaviti svoj prvi album kojem uspjeh zagarantiran.

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu