Lista pjesama koje smo odabrali već se popela na 28, stalno imamo osjećaj da nešto fali pa nadodajemo. No veseli me što će se te pjesme, kad nas jednoga dana više neće biti, i dalje pjevati, rekao je Oliver Dragojević (69) uoči spektakularnog koncerta u Spaladium Areni, koji je zakazan za 15. prosinca.

Oliver je jedan od najvažnijih koncerata u karijeri predstavio u društvu gitarista Ante Gele, koji pjevača prati na najvažnijim svirkama više od desetljeća.

Pola Arene rasprodano je u jednom danu. To je golem uspjeh, pohvalili su se organizatori.

Dragojević nije skidao osmijeh s lica najavljujući slavljenički koncert bez obzira na iscrpljenost koju osjeća proteklih mjeseci, kad je redovito odlazio na kemoterapije.

Cili život se družim s ljudima koji su super talentirani, dobri prijatelji, dobri ljudi, koji ostvaruju moje snove. Sve se to na kraju pretvori u jednu bajku, rekao je glazbenik koji će 7. prosinca proslaviti 70. rođendan. Stoga je koncert u Splitu Oliverovih 70.

U dvadesetima mi se 70 godina činilo nezamislivim. Drago mi je što će svi biti na koncertu, moglo bi biti lipo i jedva čekam taj dan, rekao je Dragojević.

Na koncertu će svirati Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog. Na pozornicu će izaći Oliverovi Dupini, prijatelji Gibonni, Tedi Spalato i Stjepan Hauser, a Oliver računa i na pomoć publike u pjevanju.

Neke od pjesama koje ćemo izvesti meni su najdraže, rekao je Bjelinski o skorašnjem nastupu.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.24sata.hr
Podijeli objavu