U većem dijelu Bosne sutra će padati snijeg ili susnježica.  Na krajnjim sjevernim područjima zemlje i u Hercegovini bit će s kišom. Na planinama u Hercegovini snijeg. Prognozirana količina padavina se kreće između 10 i 20 litara po metru kvadratnom, lokalno do 30 litara.

Prognozirana visina novog sniježnog pokrivača je između 5 i 15 centimetara. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Temperatura zraka u Bosni između 0 i 4 stupnja, u Hercegovini između 7 i 12 stupnja.  U većem dijelu Bosne u srijedu, 15. studenog padat će snijeg ili susnježica. Na krajnjem sjeveru zemlje i u Hercegovini kiša.

Prognozirana količina padavina u Bosni se kreće između 10 i 20 litara po metru kvadratnom, u Hercegovini do 10 litara po metru kvadratnom. Prognozirana visina novog sniježnog pokrivača je između 5 i 10 centimetara Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Temperatura zraka u Bosni između -1 i 3 stupnja, a u  Hercegovini između 7 i 12 stupnja.  U Hercegovini će u četvrtak, 16. studenog biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni oblačno. Vjetar slab sjevernog smjera. Temperatura zraka u Bosni između -1 i 5 stupnja, u Hercegovini između 4 i 8, a najviša dnevna između 10 i 14 stupnja.

U Hercegovini će u petak, 17. studenog biti pretežno vedro, a u Bosni oblačno vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka u Bosni između 0 i 4, a najviša dnevna između 3 i 7 stupnja. Jutarnja temperatura zraka u Hercegovini između 4 i 7, a najviša dnevna između 11 i 15 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.vecernji.ba
Podijeli objavu