Vedad Ibišević u subotu je i službeno objavio da se oprašta od reprezentacije BiH, što je i najavio ranije tijekom kvalifikacijskog ciklusa.

U mojim godinama mislim da je to najbolja odluka i za reprezentaciju. U budućnosti ću biti najveći navijač reprezentacije, rekao je Vedo od kojeg su se prigodnim riječima oprostili u Savezu, a to su učinili i suigrači Asmir Begović te Sead Kolašinac.

Od reprezentacije BiH se definitivno oprostio veliki Vedad Ibišević. Reprezentacija BiH na terenu više neće imati velikog nogometaša i čovjeka, a ja velikog prijatelja.

Vedo, hvala ti što si mi puno pomogao u mojim prvim danima u reprezentaciji BiH, hvala ti što si mi svojim primjerom kao Bosancu olakšao nogometni put u Njemačkoj, hvala ti što si uvijek bio pravi životni mentor i hvala ti što si nas odveo na Svjetsko prvenstvo o Brazil.

Zbog tvojih ljudskih kvaliteta i ogromnog iskustva iskreno se nadam kako ćeš ostati dio našeg tima kroz savjete, razgovore, ideje… Želim ti svu sreću u privatnom i poslovnom životu! Tvoj Seo, napisao je Kolašinac na Facebooku.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.n1info.com
Podijeli objavu