Oskarovac George Clooney šokirao je obožavatelje nakon objave da napušta glumu. Posljednji film koji je snimio bio je “Money Monster” iz 2016., a kako je kazao u intervjuu za Sunday Times, gluma mu više nije na listi prioriteta. – Novac mi je trebao za život i zahvaljujući glumi sam živio i plaćao račune.

Imam 56 godina i nisam više mladić koji zavodi djevojke – ili barem ne bih trebao biti – rekao Clooney koji je tri godine u braku sa suprugom Amal, a nedavno su dobili i blizance. Clooneyu novac više ne treba jer je s partnerima Randeom Gerberom i Mikeom Meldemanom prodao tvrtku za proizvodnju tekile za milijardu dolara.

Dotakao se i mogućih političkih ambivija, o čemu se dosta pisalo u posljednje vrijeme, pogotovo otkad je Trump postao predsjednik. – Uvijek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj obitelji uvijek bila prisutna. Mogu pomoći onako znamo najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam – rekao je Clooney i dodao kako Demokratska stranka treba čovjeka koji će “osvijetliti sobu”.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.vecernji.ba
Podijeli objavu