Najsjajniji i najbogatiji predstavnici generacije Y Selena Gomez i Justin Bieber opet su zajedno, što potvrđuju i zajednička pojavljivanja u javnosti. Obnavljanje njihove veze preklopilo se s viješću da pjevačica više nije s r’n’b glazbenikom The Weekndom, što jasno upućuje na to da je Justin razlog prekida.

No, kao što Justinu nije naštetio iznenadni prekid svjetske turneje ovoga ljeta, tako ni pomirenje sa starom ljubavi neće nimalo naštetiti njegovoj popularnosti, kao ni bankovnom računu. Bit će zanimljivo, ako par ostane zajedno, vidjeti kako će obnavljanje veze utjecati na njihove prihode, odnosno koliko će se oni povećati. Jer interes za njih, pa tako i za ono što rade, zasigurno će rasti pa će se broj pratitelja na društvenim mrežama povećavati, što im donosi novi novčani priljev.

To se događalo i u godinama nakon prekida – njihova međusobna prepucavanja preko društvenih mreža samo su im dizala popularnost, dok se paralelno vodio rat među obožavateljima i sukobljenim taborima. Iako su tek prije nekoliko godina postali punoljetni, Selena (25) i Justin (23) pri vrhu su Instagram i Twitter zvijezda – tu im mogu konkurirati tek rijetki, poput sestara Kardashian, Taylor Swift ili pak Katty Pery.

Justin, skromni sin samohrane majke koji je slavu stekao kao dječak objavljujući svoje interpretacije poznatih pjesama na YouTube kanalu i već kao tinejdžer zgrnuo pravo bogatstvo, danas na Twitteru ima više od 103 milijuna pratitelja, a na Instagramu 92 milijuna. No, njegova nova-stara ljubav je u tome još uspješnija.

Glumicu i pjevačicu Selenu s razlogom zovu kraljica Instagrama: ima 129 milijuna sljedbenika, a usluge reklamiranja proizvoda na ovoj društvenoj mreži, kao i Twitteru i Facebooku, naplaćuje oko 500 tisuća dolara, što je dvostruko više od Kendall i Kyle Jenner. Iza nje su čak megazvijezde i milijunašice Rihanna i Beyonce Knowles.

Nakon što je kao 17-godišnjak po zaradi stao uz bok neprijepornoj Oprah, Justinovi noviji prihodi više nikoga ne čude. Lani je zaradio 56 milijuna dolara te se našao na Forbesovoj listi 30 najbogatijih zvijezda današnjice. Financijaši pretpostavljaju da Justin na bankovnom računu ima više od 305 milijuna dolara, a Selena 60 milijuna.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.vecernji.ba
Podijeli objavu