Travnik je ovih dana središte kulturnog života srednje Bosne. Naime, u tijeku je manifestacija Andrićevi dani u sklopu koje zainteresirane očekuju brojne kazališne predstave,  koncerti, promocije knjiga, izložbe… Programom je za danas najavljena promocija knjige Dževe Avdić “Moj osmijeh je moja osveta” u Gradskoj biblioteci s početkom u 19 sati. Četvrtak i petak su također rezervirani za promocije knjiga (“Kroz misterije Afrike” Josip Svoboda i “Ne dolaziš više” Zilhad Ključanin), dok u subotu posjetitelji mogu uživati u koncertu dueta “Frida” pod nazivom “Propaganda for Paradise”.

Radi se o koncertu Lane Kostić (čelo) i Laure Livers (piano) koji se održava u Muzičkoj školi Travnik s početkom u 19 sati.

Manifestacija Andrićevi dani utemeljena je 1976. godine, a njeni ovogodišnji organizatori su Zavičajni muzej Travnik, Gradska biblioteka, Hrvatsko amatersko kazalište Travnik, Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku, Centar za kulturu, Katolički školski centar “Petar Barbarić” i HKD Napredak Travnik.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu