Prije dvije godine Novak Đoković postao je prvi tenisač u povijesti koji je u jednoj sezoni zaradio više od 20 milijuna dolara od turnira. Nije to nikad uspjelo ni Federeru ni Nadalu.

Nadalje, u cijeloj karijeri od turnira je zaradio 108 milijuna dolara, a u tu cifru ne ulazi novac od sponzora…

Uglavnom, ima “para k’o salate”, rekao bi narod. – Novac mi nije potreban. Imam ga dosta, zaradio sam dovoljno da mogu nahraniti cijelu Srbiju. Stoga sam se odlučio zahvaliti ljudima koji su mi bili podrška, navijali za mene…

Oduvijek sam volio hranu, u mojoj obitelji hrana je bila strast – rekao je Đoković, piše 24sata.hr.  Nole već ima dva luksuzna, u kojima se hrana naplaćuje, pa je sad odlučio otvoriti i treći, vjerojatno takav prvi u svijetu. Fini restoran u kojem se hrana neće naplaćivati, već će se dijeliti – besplatno.

Napravio je to zbog beskućnika i svih onih koji nemaju novca za hranu. Đoković je u karijeri osvojio 12 Grand Slam turnira, a Wimbledon je osvojio triput. Za ovaj potez zaslužuje samo riječi pohvale, jer u vremenu kada ljudi misle isključivo na zaradu, srpski tenisač će sunarodnjacima dijeliti besplatnu hranu.

Samo, još nije poznato kako će posjetitelji dokazati da nemaju novca za hranu… Odnosno, hoće li se “prikrpati” i oni koji imaju, a ne žele trošiti…. Možda bi od njega mogao nešto naučiti njegov bivši trener Boris Becker, koji je zarađenih 100 milijuna eura uspio spiskati na žene i glupe investicije, te je bez “kune u džepu”. Možda bi ga Novak mogao zaposliti kao kuhara…

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.vecernji.ba
Podijeli objavu