THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON -- Episode 0749 -- Pictured: (l-r) Singer/Songwriter Miley Cyrus and Actor Adam Sandler perform "No Freedom" on October 2, 2017 -- (Photo by: Andrew Lipovsky/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Brojni glumci i glumice često znaju iznenaditi njihovim talentom za muziku. Tako je nedavno i popularni komičar stao rame uz rame uz Miley Cyrus te oduševio publiku svirajući i pjevajući u megapopularnoj emisiji Jimmyja Fallona “The Tonight Show”.
Sandler i Cyrus su pjevali pjesmu “No Freedom” koju su posvetili žrtvama masovne pucnjave u Las Vegasu u kojoj je najmanje 59 osoba poginulo, a više od 500 ranjeno.

Nakon svih tragedija i terorističkih djela, ne smijemo zaboraviti da još postoji dobro na ovom svijetu, rekao je voditelj Fallon prije nego je najavio Miley i Adama.

Popularni komičar cijelu je pjesmu odsvirao na gitari pjevajući svaki refren uz Miley. S obzirom da čitav život pored glume jako voli svirati pjevati, on je često i u filmovima znao pokazati svoj talent za muziku.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.klix.ba
Podijeli objavu