Četiri šarmantne dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča pune pozitivne energije članice su grupe “The Frajle” iz Novog Sada abum pod nazivom “Ljubav na dar” promovirale su danas u glavnom bosanskohercegovačkom gradu u jednom od sarajevskih lokala.

Napravile su pravi mini koncert koji su započele upravo pjesmom “Ljubav na dar”, a potom su otpjevale i pjesmu “Ljubi, ljubi” i još neke s novog albuma, ali i nekoliko pjesma sa starog albuma. Promocija je završena pjesmom “Sarajevo”.

Drago nam je što imamo promociju u Sarajevu. Do sada je bila u Beogradu, Zagrebu, a sljedećeg tjedna bit će u Ljubljani. Album je izašao duž cijele regije. Zove se “Ljubav na dar”, nekako simbolično. A mi jesmo definitivno poklonile ljubav, a i dalje je poklanjamo, kazala je Nevena.

Jelena  je rekla da je čula da se njihovim pjesmama otvara prvi ples na svadbama te da se nada da će se pjesma “Ljubav na dar” uvrstiti među te pjesme. Na novom albumu svoje mjesto pronašao je i duet s Magnificom pod nazivom “Peperutka”.

“The Frajle” su također ostvarile i suradnju s Alkom Vujicom i Amirom Kazićem Leom.

Mi se s njima znamo već dugi niz godina i nekako je prirodno bilo da se nešto i muzički desi. Tako da, jesmo mi i kompozitori i tekstopisci, ali željele smo s drugima da surađujemo. S nekim pjesmama nismo znale što ćemo, i onda to Alki proslijedimo koja je napiše za par sati. Ona ima super ideje i ona je nekako naša timska, peta Frajla. Ona je surađivala s Leom i imali su tu pjesmu koja se nama svidjela. Kada sve četiri kažemo “da” za pjesmu, to je to, ta pjesma ide na album, ističe Jelena..

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.avaz.ba
Podijeli objavu