Policijska uprava Banjaluka pozvala je građane da prijave ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se identificiralo beživotno muško tijelo pronađeno u koritu rijeke Vrbas.

Policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske 5. lipnja, u dijelu korita rijeke Vrbas u banjalučkom naselju Ada, pronašli su nepoznato beživotno muško tijelo.

Prema fizičkim katakteristikama, muškarac je starosti između 50-55 godina, visine 180 cm, sijede kose, a na sebi ima crne cipele, plave hlače sa smeđim remenom i tanki crni džemper ispod kojeg se nalazi majica crne boje, navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Na osnovu naredbe Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, izvršena je obdukcija beživotnog tijela i utvrđeno je da se u vodi nalazio najmanje četrdeset dana, te da nema tragova koje upućuju na izvršenje kaznenog djela.

U priopćenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da građani informacije mogu prijaviti osobno najbližoj policijskoj stanici, ili pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 051/337-326.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.n1info.com
Podijeli objavu